• Copenhagen Golf Baldwin - zwart
  • Copenhagen Golf Baldwin - zwart
  • Copenhagen Golf Baldwin - zwart
  • Copenhagen Golf Baldwin - zwart

Copenhagen Golf Baldwin - zwart

Zero contact cartbag met een degelijk, strak en mooi vormgegeven Deens design. De golftas heeft grote ruime vakken en onderscheid zich ten opzichte van de meeste zero contact tassen met een top waarbij de golfclubs netjes op een rijtje liggen.
Levertijd:
4 tot maximaal 8 werkdagen
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
  • zwart

€249,95 €164,95

Incl. btw
aantal dividers: 11
full length dividers: 11
koelvak: ja
putter buis/montage: ja
regenhoes top: ja
waterdicht: nee
gewicht: 4,6 Kg
zero contact: ja

De Copenhagen Baldwin zero contact is een golftas van Golf Copenhagen in dezelfde serie als de succesvolle divider golftassen, die zeer populair zijn geworden bij golfers in binnen- en buitenland. De top is rond en de ijzers zijn (in totaal 9) verdeeld in twee recht lijnen (zie foto).

De Baldwin heeft ook een aparte putterbuis.

Het is een cartbag die gemakkelijk op elke golfkar kan worden geplaatst (tas is iets hoger dan een normale golftas). De bovenkant is rond, waardoor er nog betere mogelijkheden zijn om de clubs te organiseren. In het ontwerp is er rekening mee gehouden dat in de meeste golfsets er tegenwoordig een of meer hybride clubs zijn in plaats van lange ijzers.
 
Er is een breed scala aan functionele vakken, die ruimte bieden voor alles wat de golfer nodig heeft in zijn ronde. Een interieur, waterdichte zak voor horloges, sleutels en mobiele telefoons, ruime balzak en een koele thermo-pocket. Daarnaast een breed scala aan kleine, goed doordachte details.

De Baldwin Divider golftas is verkrijgbaar in 4 verschillende, mooie kleurencombinaties.