Skymax

Golfers die op zoek zijn naar duurzame en kwaliteits golfspullen zijn bij Skymax Golf aan het juiste adres. Skymax Golf maakt gebruik van de hoogste kwaliteitscomponenten gecombineerd met de nieuwste technologie.

Skymax Golf bewijst dat golfmateriaal niet duur hoeft te zijn. Skymax Golf is in 1998 opgericht in het Engelse plaatsje Luton door drie mannen. Zij hadden een doelstelling om hoogwaardige golfproducten te produceren tegen een uiterst scherpe prijs. En dat is Skymax Golf gelukt. Skymax golfset modellen zoals o.a. Skymax ice ix-5 zijn waanzinnig goed.

De Skymax Ice collectie bestaat uit een open stock golfclubs zoals driver’s, wood’s, hybride’s, wedges, puttes, complete golfsets, halve golfsets of losse ijzers. Sinds 2011 is de Skymax Ice serie te verkrijgen in een Full set box en een halve set box voor een uitstekende prijsstelling.

De skymax ice ix-5 is te verkrijgen in een halve golfset maar ook als een complete golfset inclusief cartbag of standbag. Skymax wordt steeds hipper met haar design golftassen en golftrolleys. Skymax Golf groeit als merk maar gelukkig blijven ze vasthouden aan hun scherpe prijsstelling.

Lees meer