• Garmin S4 GPS horloge
  • Garmin S4 GPS horloge
  • Garmin S4 GPS horloge

Garmin S4 GPS horloge

GPS horloges zijn vanaf dit jaar ook toegestaan door de NGF in competitie verband en alle clubwedstrijden. Nu het voor iedereen is toegestaan is het een voordeel wat u haast niet kan laten liggen, en als u er dan toch eentje neemt, dan ook maar direc...
Levertijd:
2 tot 5 werkdagen
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Bestel 2 voor €309,00 per stuk en bespaar -24%

€279,95 €249,00

Incl. btw
aantal:
opbouw:

Garmin S4 GPS Horloge -  Een golf horloge met vele interessante specificaties die een uitbreiding vormen op de populaire Approach serie. De Approach S4 heeft een hoge resolutie touchscreen display dat in zonlicht afleesbaar is en een aparte Green View knop. Het heeft een oplaadbare litium-ion batterij die in golf modus tot 10 uur meegaat. De S4 wordt voorgeladen geleverd met meer dan 30.000 internationale banen[1] met gratis lifetime baan updates. De Approach S4 heeft ook de slimme meldingen technologie als hij gekoppeld is aan een compatibele Apple smartphone. Dit zorgt ervoor dat het horloge draadloos informatie kan ontvangen van de iPhone zoals emails en sms berichten. Golfers kunnen hun telefoons dus in de tas houden terwijl ze aan het golfen zijn. Net als andere Garmin golf gps toestellen geeft de S4 de precieze afstand aan naar het begin, midden en einde van de green. Hij geeft layup, dogleg en afslagafstand informatie en houdt de score en statistieken bij op een digitale scorekaart. De Approach S4 heeft een modieus en functioneel ontwerp dat ook als dagelijks horloge gebruikt kan worden.

 
Slank ontwerp en langere batterijlevensduur: De Approach S4 is een uniek golf horloge. Het hoge resolutie touchscreen display is handschoenvriendelijk en eenvoudig af te lezen, zelfs in direct zonlicht. Hij weegt 58,4 gram en is waterbestendig tot 10 meter. De Approach S4 verpakt krachtige specificaties in een klein en eenvoudig te bedienen horloge. Het heeft de langste batterijlevensduur in de Approach horloge serie met 10 uur.

Blijf verbonden op de baan: De Approach S4 heeft de slimme meldingen technologie (wanneer deze gekoppeld is met een iPhone 4s of hoger en met iOS7.0) en werkt als een draadloze uitbreiding van het toestel via Bluetooth Low Energy zodat gebruikers e-mails, sms en nog meer kunnen ontvangen terwijl ze op de baan zijn.

Green-View button: Ook heeft de Approach S4 een aparte knop om eenvoudig toegang te krijgen tot het Green View scherm. Deze specificatie toont golfers de ware vorm en layout van de green en ze kunnen de pin positie verschuiven naar de positie van de dag zodat ze precies weten hoe veel kracht ze in hun swing moeten leggen.