GOLF TASSEN

Golftassen:

  1. Trolleybags of Cartbags (CB) zijn golftassen voor op een golftrolley. Bij het ontwerp van een trolleybag is rekening gehouden met de positie van de zijvakken zodat deze gemakkelijk toegankelijk zijn wanneer de golftas op een golftrolley ligt. Ook is er een versteviging bovenaan de tas zodat de tas goed stabiel blijft liggen wanneer u over de golfbaan loopt.
  2. Een Draagtas of Standbag (SB) kan u zonder golftrolley gebruiken. Draagtassen hebben tegenwoordig allemaal een dubbele schouder riem (net zoals bij een rugzak). De draagtassen die wij verkopen zijn allemaal (zeer) lichtgewicht en hebben uitklapbare pootjes zodat u ze neer kan zetten. Hoe duurder de tas, hoe beter de kwaliteit van de pootjes, ritsen en materiaal.
    Bij sommige trolleys is goed rekening gehouden met de aanwezigheid van pootjes, zodat de carrybag ook op en golftrolley gebruikt kan worden. Als u een wat grotere draagtas neemt is deze prima allround te gebruiken.
    PS: Fastfold trolleys vanaf type Express en hoger hebben tasbeugels die zeer geschikt zijn voor draagtassen. 
  3. Een mini standbag is ideaal wanneer u altijd met een trolley over de baan gaat, maar in de winter maar een halve set wil meenemen en zo min mogelijk gewicht. De Cougar Milano en Skymax Mini bags zijn verkrijgbaar in vele leuke kleuren en bijna altijd op voorraad.

Travelbags:

  • Travelbags zijn nodig wanneer u gaat vliegen en u wil uw golfset meenemen. Een travelbag is voorzien van wieltjes en is bovendien voorzien van een extra versteviging bovenin zodat uw golfset heelhuids met u meereist.
Lees meer