Klantenservice
1 CONTACT
2 Aanpassen van golfclubs (custom fitting)
2.1 Verlengen van golfclubs
Wij kunnen iedere golfset vakkundig verlengen. Dit gebeurt met behulp van shaft extenders; plastic voor graphite en staal voor stalen shafts. Verlengen met meer dan een inch raden wij af omdat de shaft eigenschappen dan te veel veranderen. Tot en met een inch is dit geen probleem al zal het swingweight wel iets toenemen, dit kan weer verholpen worden door het plaatsen van een dikkere grip of een gewichtje boven in de shaft.

http://www.golf-aanbieding.nl/heren-clubs/custom-fitting-golfclubs/ 
2.2 Dikkere grips
Het verdikken van grips is mogelijk. Er zijn twee opties mogelijk; we kunnen de grips verdikken met 1 of twee extra lagen tape of we vervangen de orginele grips door midsize grips.

2.3 Aanpassen van de lie
De 'lie' is de hoek die de onderkant van een golfclub maakt met de shaft. Het is erg belangrijk dat deze hoek juist staat en dat het clubblad tijdens het raakpunt evenwijdig staat met de grond.

Wanneer de standaard lie van een golfset moet worden aangepast dan kunnen wij dit bij veel sets aanpassen. Bij forged sets is dit nooit een probleem, bij cast sets kan dit soms wel een probleem zijn omdat er kans bestaat dat de hosel breekt tijdens het buigen. Ook kan een cast iron nooit meer dan 1 tot 1,5 graad worden aangepast.

2.4 Indicatie tabel voor golfclublengte (tabel waardes in inch, bij een ijzer 5 lengte van 38")