• Trion: Z Trion: Z bracelet
  • Trion: Z Trion: Z bracelet

Trion: Z Trion: Z bracelet

Ook al opgemerkt dat heel wat toppers een veelkleurige armband dragen? Dat is een Trion:Z. De therapeutische magneten en negatieve ionen van de Trion:Z armband hebben een natuurlijke heilzame werking op lichaam en geest. Er zijn tal van kleuren en on...
Levertijd:
1 tot 3 werkdagen
Beschikbaarheid:
Op voorraad (1)
Koop 4 voor €12,50 per stuk en bespaar 3%

€29,95 €12,95

Incl. btw
aantal: 1
opbouw: 1

PS: voer de kortingscode 'gratis verzending' in bij het afrekenen voor franco verzending.

Ook al opgemerkt dat heel wat toppers een veelkleurige armband dragen? Dat is een Trion:Z. De therapeutische magneten en negatieve ionen van de Trion:Z armband hebben een natuurlijke heilzame werking op lichaam en geest. Er zijn tal van kleuren en ontwerpen verkrijgbaar. Unieke vezels van de Trion:Z armband (StayersTM) bevatten mineralen die negatieve ionen produceren.

Zij helpen om schadelijke positieve ionen te neutraliseren.   Elektronische apparaten, mobiele telefoons, elektriciteitskabels etc. stralen immers positieve ionen af die opgenomen worden door het menselijk lichaam. Onderzoek toont aan dat, wanneer we te veel en te lang blootgesteld worden aan positieve ionen, dit kan leiden tot stress, hoofdpijn, vermoeidheid, spierpijn en misselijkheid. Negatieve ionen helpen de invloed van positieve ionen te neutraliseren.  

Trion:Z bevat eveneens therapeutische magneten van 1.000 Gauss waarvan de polen alternerend noord-zuid georiënteerd zitten in een gepatenteerde matrix. Hierdoor verhoogt de doeltreffendheid en de kracht van de magneten. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat Trion:Z tot op heden het krachtigste is in zijn soort!   Op een natuurlijke manier verbetert Trion:Z de levenskwaliteit van actieve mensen. Een geslaagde combinatie van Oosterse geneeskunde en moderne vormgeving.

Topcoaches David Leadbetter en Butch Harmon zijn helemaal voor de Trion:Z gewonnen. Angel Cabrera won met een blauwwit exemplaar de US Open. Ontelbare anderen deden hem dat ondertussen na. Ook gewezen tennisicoon Ivan Lendl is een fan, evenals Michelle Wie en vele anderen top golfers.  

Voor meer informatie: www.trionz.co.uk