GOLF TROLLEYS

Een golftrolley is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken uit een standaard golfuitrusting. Het zorgt voor veel extra gemak op de baan, zodat u al uw energie in uw spel kan leggen.

2 wheel golftrolley
De eenvoudigste trolley heeft 2 wielen, en deze trekt u achter u aan. Voordeel is dat de 2 wiel trolley compact is, snel uitklapt, weinig weegt, voordelig en hij kan vaak aan de tas bevestigd blijven bij het inklappen.

3 wheel golftrolley 
Meer comfort dan een twee wieler omdat een drie wieler voor u uit wordt geduwd en niet continu hoeft te worden vastgehouden. Hierdoor zijn ook meer opties mbt opslag mogelijk. De trolleys zijn tegenwoordig allemaal redelijk tot zeer compact en zijn makkelijk op en uit vouwbaar. Sommige trolleys vouwen kubus vormig op, en andere weer meer langwerpig.

elektrische trolley
Het ultieme gemak op de golfbaan geeft een elektrische trolley. De trolley loopt met u mee, en past zich aan aan uw looptempo. De elektrische trolley van Ezi caddy houdt tevens (type 5) bij hoe veel en hoe lang u loopt en laat zich moeiteloos een gewenst aantal meters vooruit rijden. Een lytium batterij is wel aan te raden wanneer u niet meer zo goed kan tillen, een lood batterij weegt wel bijna 4 keer zoveel als een lythium gaat ook minder lang mee.

Lees meer